Attraktionslagen, Law Of Attraction

Attraktionslagen/Law Of Attractions (LOA)

En av de starkaste krafterna i universum omger oss, påverkar oss, och kan användas för att positivt påverka vår framtid. Liksom gravitation, det är inte något vi kan slå på och av. Det är bara det. Och som gravitation kan vi välja att bekämpa det, klaga på det, eller utnyttja sina enorma fördelar, precis som framgångsrika människor gör.

Jag pratar om attraktionslagen (Law of Attraction).

Under århundradena visste de flesta inte att det fanns förrän 2006, en dokumentärfilm och boken, The Secret, släpptes som innehöll denna kraftfulla lag. Jag har medvetet använt lagen om attraktion för att skapa personlig framgång och milstolpar under hela mitt liv.

Men tyvärr har jag också sett att det inte fungerar för alla.

Frågan är inte själva lagen. Det är hur människor försöker tillämpa undervisningen. Vanliga och till synes oskyldiga misstag kan dramatiskt minska dina resultat - och till och med förhindra dig från att uppnå några resultat alls. Därför har jag skrivit den här guiden för dig.

Angivna i sin mest grundläggande form, säger Attraktionslagen:

Vad du tycker om, pratar om, tror starkt på, och känner dig intensivt om, du kommer du att dra till dig.


Under historien har de största sinnena och andliga lärare pekat oss på denna sanning. Tänk på följande:


"Allt vi är är ett resultat av vad vi har tänkt."

- Buddha


"En man är bara en produkt av hans tankar. Vad han tror att han blir. "

- Gandhi


"Framtidens imperier är sinnets rike."

- Winston Churchill


"Vi blir vad vi tänker på hela dagen."

- Ralph Waldo Emerson


”Tills du gör det omedvetna medvetet, kommer det att leda ditt liv och du kommer att kalla det ödet.” - Carl Jung


Dessa stora tänkare kände till den kraft som våra tankar har över våra liv - från att påverka vad vi har, för att skapa allt vi upplever, även för att bestämma vår plats i världen.


Men hur kan blotta tankar styra så många aspekter av vårt liv?

Eftersom våra tankar består av energi, kan de påverka vår fysiska värld

Idag vet forskare att allt som finns i universum består av energi. Detta gäller både fysiska och icke-fysiska objekt.

Självklart berättar grundläggande kemi att ett fysiskt föremål, såsom en byggnad, ett träd eller en bok, består av miljarder enskilda atomer, små energi knippar som interagerar med andra atomer i många former, inklusive vatten, metaller , växter, jord, plast, trämassa och andra råmaterial som används för att tillverka fysiska föremål.

Icke-fysiska saker - inklusive tankar - består också av energi och kan som sådan också "binda" och interagera med aspekter

och föremål i vår fysiska värld. Det är exempelvis välkänt att våra hjärnvågor (bokstavligen våra tankar) är en form av intensiv energi som lätt kan upptäckas med vanlig medicinsk utrustning - och som kan interagera med vår fysiska värld som någon annan form av energi skulle.


Vad menar jag med att "interagera med vår fysiska värld"?

Tja, har du någonsin tänkt på en avlägsen vän, bara för att få ett telefonsamtal från henne/honom minuter senare? Om du någonsin har önskat något intensivt i månader, bara för att plötsligt ta emot det genom oväntade medel - eller gå in i en situation där den gavs till dig - det var också dina tankar, avsikt och önskan som påverkar din upplevelse.


"Världen som vi har skapat den är en process av vårt tänkande. Det kan inte ändras utan att vi ändrar vårt tänkande. "-Albert Einstein - Fysiker och vinnare av NobelprisetDet finns tusentals vetenskapliga uppsatser som erbjuder goda bevis för att våra tankar kan dra djupt in i alla aspekter av våra liv. Som observatörer och skapare återskapar vi vår värld ständigt vid varje ögonblick. Varje tanke som vi har, alla ”domar” vi har, kanske omedvetet har en effekt.

Idag har forskare avancerat för att studera inte bara överföringen av tanken utan också bio-entanglement fysik-upptäcka hur man utnyttjar dessa energiavslutning för att få önskade resultat i vår fysiska verklighet.

Medan hemligheten och lagen om attraktion har haft sin andel av kritiker de senaste åren börjar mänskligheten bara förstå tankens kraft och entanglements teorin - bokstavligen att vårt sinne är energiskt "intrasslad" med det fysiska universum och som sådan kan aktivera universum för att leverera vad som är i vårt sinne.


Attraktionslagen bygger på det faktum att allt är i ett konstant tillstånd av vibrationer.

Ett annat faktum som är allmänt känt av forskare är att jorden - och allt på jorden, inklusive dig - vibrerar vid en specifik frekvens som är unik för det objektet eller personen. Allt från den minsta atompartikeln till den största skyskrapan är allt som någonsin skapats i ett konstant vibrationsläge - bokstavligen i energisk rörelse.

Det är inte mycket av en sträcka att inse att genom våra egna intensiva känslor kan vi också höja, sänka och till och med matcha vibrationens frekvenser av objekt, situationer, upplevelser och människor vi vill locka till oss i vår existens.

Faktum är att en av de främsta föreskrifterna i lagen om attraktion är att nivån på vibrationens frekvens och flödet av energi styrs av tanken. Genom dina avsiktliga tankar kan du ta dig till en vibrations harmoni med (och locka) allt du vill ha.

Attraktionslagen - det vill säga medvetet tanke - att manifestera vad du vill ha i livet, är en trestegs process: fråga, tro och ta emot.


Steg ett: Be om vad du vill ha/uppnå, inte vad du inte vill ha.


Varje dag skickar du ut förfrågningar till universum - såväl som ditt undermedvetna sinne - i form av tankar: bokstavligen, vad du tycker om, läser, pratar om och det som uppmärksammar dig. Detta inkluderar böcker och tidskrifter du läser, tv-programmen och filmer du tittar på, de webbplatser du besöker, de bloggar du läser och musiken du lyssnar på.

Tyvärr är mycket av denna tanke slumpmässig, motsägelsefull, icke-produktiv, och absolut inte avsiktlig - det händer utan vår medvetna medvetenhet eller avsikt.

Ännu värre, vi skickar negativa förfrågningar till universum när vi kritiserar oss själva, klagar över saker och fokuserar på bristen på överflöd i våra liv.

På samma sätt, när du klandrar, hittar fel eller bedömer någon eller något, fokuserar du på en negativ upplevelse som du inte vill ha. Samma sak gäller när du oroar dig. Jag hänvisar ofta till oroande som negativ målinställning. Du skapar bilder i ditt sinne om vad du inte vill ha.

Eftersom Attraktionslagen säger att du kommer att locka in i ditt liv, oavsett vad du ger din energi, fokus och uppmärksamhet på önskad eller oönskad-måste du bli mer avsiktlig om vad du tycker och känner.

Attraktionslagen säger också att varje tanke eller känsla du erbjuder/sänder ut bär med den

en vibrationsfrekvens. Problemet är att du för det mesta inte är medveten om vibrationerna du erbjuder/sänder ut. Du svarar helt enkelt på saker utanför dig själv - aktuella händelser, nyheterna, hur människor behandlar dig, börsen, hur mycket pengar du tjänar, hur dina barn gör i skolan och huruvida "ditt" lag vinner. Du svarar genom att känna dig positiv eller negativ.


Tyvärr, när du bara svarar omedvetet vad som nu händer runt omkring dig-aldrig erbjuder avsiktlig tanke om vad du vill ha i din framtid du kan vara ”fastnat” i din nuvarande tillstånd för alltid. Det är därför som de flesta människors liv aldrig verkar förändras. De fastnar i en cykel för att återskapa samma verklighet om och om igen, eftersom universum troget svarar på den negativa vibrationen de skickar ut.

Jämför det med att erbjuda positiva tankar istället-en känsla att vara upphetsad, entusiastisk, passionerad, glad, glad, kärleksfull, uppskattande, överflödande, välmående, avslappnad och fredlig. Det här är tankar som avger positiva vibrationer. Däremot känner uttråkad, orolig, orolig, förvirrad, ledsen, ensam, sårad, arg, bitter, skyldig, besviken, frustrerad, överväldigad, stressad eller deprimerad avger negativa vibrationer.

Börja med att avsiktligt skapa din framtid.

För att bli mer avsiktlig om de tankar du erbjuder universum, måste du bestämma vad du vill - men också öva känna de känslor du kommer att uppleva när du har det.

Kanske vill du byta karriärer, flytta till en annan stad, vinna en stor professionell utmärkelse, ha en egen tv-show/youtube kanal eller återhämta sig från en svår sjukdom. Hur skulle du känna dig när du "anlänt" till ditt mål? Vad skulle du göra under hela din dag? Vem skulle du spendera tid med?

Ju mer du fokuserar på och pratar om vad du vill (i stället för vad du inte vill), desto snabbare kommer du att manifestera dina drömmar och mål.

Tänk på ditt sinne som ett GPS-system, som på din smartphone eller i din bil. Med varje bild du visualiserar du "matar in" den destination du vill komma till. Varje gång du uttrycker en preferens för något, uttrycker du en avsikt. En plats vid fönstret, sitta på främre raden vid en konferens, förstklassiga biljetter, ett rum med utsikt mot havet, en kärleksfull relation-bilderna och tankar alla skickar är förfrågningar till universum.


Använd ord som fokuserar universum på vad du vill ha.

Självklart är hur du anger dina mål mycket viktigt för denna fokuseringsprocess. I stället för att säga, jag vill komma ut ur denna ”skuldhärva” - som håller ditt sinne inriktad på skulden du har nu - säg, jag lever ett liv av överflöd och rikedom. Ord som dessa håller dig i en positiv tanke.

Var lika försiktig när du pratar med andra om din nuvarande situation. Att prata om "hur saker är" och att beskriva vad som händer i din "nuvarande verklighet" skapar faktiskt mer av samma i din framtid. Genom att tänka på och uttrycka åsikter om din nuvarande situation förklarar du faktiskt framtiden, snarare än att bara beskriva nutiden.

Att ha en positiv uppfattning, att använda framtida tänkande språk och att vara i ett förväntat tillstånd om det goda som kommer in i ditt liv är det bästa sättet att "fråga" universum för att leverera mycket saker, människor och erfarenheter du vill ha.


Ersätt negativa bilder och tankar med positiva.

På samma sätt som du kan skriva manuset för ditt spännande framtida liv, kan du förhindra saker du inte vill ha genom att tänka på dem. När du ser saker du inte vill ha, gör ett medvetet beslut att inte tänka på dem, skriv om dem, prata om dem, läs om dem eller gå med i grupper som fokuserar på dem.

När du tar dig själv oroande eller fokuserar på brist, ersätter du snabbt dessa negativa tankar med bilder, affirmationer och känslor som du tycker om och vad du vill ha. Detta är avsiktligt dagdrömmeri- en stor användning av kraften i visualisering.

När du släpper in tankar för att döma dig själv - eller någon eller något annat - inser du att du fokuserar på det du inte vill ha. Vidta åtgärder för att flytta ditt tänkande till vad du vill ha/uppnå.

Det är därför meditation, visualisering, affirmationer och uppmärksamhet är så viktiga.

Du kommer att bli kraftfullare för att skapa vad du vill ha när du lär dig att fokusera din uppmärksamhet och övervaka dina tankar.


Be om vad du vill ha. Låt universum oroa sig för hur du kommer att få det.


Ditt enda jobb är att fokusera på vad du vill ha. Oroa dig inte för hur du får det. Det är universumets jobb och som vi ser - det är fenomenalt bra att anpassa människor, situationer, pengar, resurser och andra saker som är nödvändiga för att uppnå dina önskade mål.

Var mer avsiktlig genom att bestämma exakt vad du vill ha. Fokusera dina tankar. De kommer att locka till dig de människor, saker och erfarenheter som matchar dina tankers innehåll och vibrationer.

Precis som GPS-systemet som jag nämnde tidigare, när du presenterar dina mål för universum och dess kraftfulla teknik kommer du att bli förvånad och bländad av vad den levererar. Det här är där de magiska och miraklerna verkligen händer. Det är detsamma för kristna och andra troendes som är villiga att vända/lämna över sina drömmar, rädslor och önskningar över till Gud.


Steg två: tro att du får vad du vill och sedan vidta åtgärder/agera


Vad betyder det att tro att du får vad du vill ha? Det betyder att du behåller en positiv förväntan, att du ska vara säker på din dag, med vetskap om att du har satt din framtid i händerna på befogenheter som är större än dina.

Det bestämmer med övertygelse att det du vill absolut kommer att hända.

Det här är inte alltid lätt. Många människor har begränsande övertygelser som hindrar dem från att ge överflöd och lycka till sina liv. Om det här beskriver dig, inser du att du först måste ändra din begränsande övertygelse i tankar som du är värdig, älskvärd, önskvärd och skicklig, så bra och tillräckligt smart, stark nog, attraktiv nog, rik nog, tillräckligt bra och du är " tillräckligt "på alla andra sätt som är viktiga för dig.

Det ena är att du tror/vet att du får vad du vill, den andra delen av ekvationen är att vidta åtgärder. Att vidta de åtgärder som skulle skapa ditt önskade resultat bekräftar din tro på att det du vill ha ligger inom räckhåll. Det lägger till din förväntan.

Några av de åtgärder du kommer att ta är vad jag kallar "uppenbara handlingar" -som att söka in på läkarlinjen på universitetet om ditt mål är att bli en läkare eller ändra din kost om ditt mål är att gå ner i vikt. Du behöver inte vänta på att universum levererar en unik uppsättning omständigheter till dig. Det är uppenbart vad du måste göra, och de möjligheterna är lättillgängliga för dig.


"Att vidta åtgärder är kritisk. Universum belönar handling! ”


Därefter finns det det jag kallar "inspirerade handlingar". Det här är de åtgärder du tar när du får inre vägledning, en intuitiv träff, eller en känsla som känns som när du svarar på en slumpmässig tanke som: Jag vet inte varför, men jag har denna uppmaning att ringa min arbets- kamrat, eller jag känner detta starka behov av att delta i den konferensen/utbildningen.

För det mesta ser du inte hela planen. Men med en stark nog tro kan du gå vidare och vidta åtgärder ändå, se till att andra åtgärdsteg visas.


Veta när du ska ta inspirerad åtgärd.


Eftersom Attraktionslagen går till arbetet med dina mål, kommer du att upptäcka att många idéer, strategier och inspirationer kommer att komma in i din medvetenhet. Dessa kan vara blinkar av insikt som kommer upp under visualisering eller meditationstid. Ibland kommer möjligheten att visas i form av ett oväntat telefonsamtal, en ovanlig ekonomisk transaktion, rabatt eller annan ekonomisk ökning som ger dig de pengar du behöver för att ta det första steget mot ditt mål.

Jag kallar dessa inspirerade idéer. De är inte slumpmässiga idéer du vill försöka eller strategier du tror kan fungera. De är tillvägagångssätt som du aldrig har tänkt på innan det bara kunde ha blivit uppmärksamt på grund av din användning av Attraktionslagen.

Vad som än verkar är din uppgift att känna igen dessa möjligheter för vad de är, och att agera snabbt medan den därmed sammanhängande energin är till din fördel. Det räcker inte att bara tänka positiva tankar. När en chans uppstår måste du vidta åtgärder.

“By thought, the thing you want is brought to you; by action, you receive it.”


Steg tre: Ta emot vad du vill genom att bli en vibrationsmatchning för det.


Kom ihåg att jag sa att allt på jorden vibrerar vid en viss frekvens? För att få det du tänker måste du bli en ”vibrations matchning" för det du vill locka in i ditt liv.

Du är som en radiostation som sänder på en viss frekvens. Om du vill lyssna på jazz måste du ställa in din ratt till en station som sänder ut jazz, inte en som spelar heavy metal. Om du vill ha mer överflöd och välstånd i ditt liv, måste du justera frekvensen av dina tankar och känslor till de överflöd och välstånd.

Det enklaste sättet att bli en vibrerande match är att fokusera på att skapa positiva känslor av kärlek, glädje, uppskattning och tacksamhet under hela dagen. Du kan också öva känna de känslor du skulle uppleva om du redan hade vad du ville ha. Du kan också skapa dessa känslor genom de tankar du tror. Faktum är att dina tankar skapar känslor hela tiden, så det är viktigt att fånga dig själv när dina känslor blir negativa och strävar efter att ersätta dem med en bättre känsla.

Tänk att du inte har tillräckligt med pengar för att betala din hyra/räkningar kommer till exempel att skapa negativa känslor av rädsla och hopplöshet, till och med skuld och skam för att du inte kan försörja din familj. I stället för att ge energi till dessa negativa tankar, skifta ditt tänkande till positiva sådana som, jag kommer hitta en väg-eller genom att visualisera dig själv enkelt betala hyran/räkningarna i tid.

Först kan denna process tyckas främmande för dig, men sanningen är att du med tiden kan lära dig att välja bara upplyftande, inspirerande, motivations- och bemyndigande tankar. Det är helt enkelt en vana som - med avsikt och disciplin - kan utvecklas.Använd Affirmationer för att skapa en vibrationsmatchning.


Ett annat sätt att ta dig in i vibrationers anpassning med vad du vill är att 

använd bekräftelser/affirmationer .En bekräftelse/affirmation är ett uttalande om ditt mål eller önskan - nu realiserad i nuvarande tid. De är uttalanden du kan skriva ner, säga högt eller tänka dem och sedan repetera regelbundet, för att bombardera ditt undermedvetna sinne med de tankar, bilder och känslor du skulle uppleva om ditt mål redan var klart/uppnått.


När du använder bekräftelser/affirmationer för att visualisera dina mål som om du redan har det/uppnått det du önskar, behåller du dig i det förhöjda glädjestatus som krävs för att upprätthålla en vibrerande matchning till det du vill ha. Ånger om att du inte har vad du vill, å andra sidan håller dig ur vibrationens inriktning. Det är helt enkelt omöjligt att ta emot eller tillåta vad du vill ha när du är bitter, skyller, bedömer eller känner dig skyldig. Dessa känslor skjuter bort vad du vill ha.


"Om den enda bön du någonsin säger i hela ditt liv är tack, så skulle det räcka.”


Skapa en vibrationsmatch genom uppskattning och tacksamhet.


De två mest kraftfulla känslorna för att snabbt manifestera dina mål är uppskattning och tacksamhet. Tänk på det. Om du hade vad det är du vill, skulle du känna uppskattning och tacksamhet för att ha tagit emot det.

Så inte bara är uppskattning en bra känsla att fokusera på, men tacksamhet är också en kraftfull tankegång för att locka mer av vad du vill ha. Du kan komma i en vana med uppskattning genom att göra det till en daglig disciplin.

Lägg åt sidan 5 till 10 minuter om dagen för att fokusera på uppskattning. Gör en lista i din dagbok om alla saker du är tacksam för, så började jag först.

Du kan också öva uppskattning och tacksamhet genom meditation.

På mina kurser/webkurser kommer jag att be dig att ta några minuter och fokusera en stund på att tyst fokusera på uppskattning, med instruktioner att fokusera på alla saker i din hem/arbets miljön som tjänar dig. Jag berättar för dem att känna uppskattning inte bara för tex. En matta - vilket gör rummet mer attraktivt, gör ljudet mer tilltalande och gör promenader på golvet bekvämare - men också att uppskatta (om du väljer ditt arbete) tex personal som dammsög mattan, de människor som gjorde mattan, folket som installerade mattan, folket som gjorde färgämnena, fåren som gav ullen, får bönderna som klippte fåren och så vidare.  Många som gjort detta får med denna övning ett leende på sitt ansikte och glädje i sitt hjärta - många känner sig mycket lyckligare än innan de gjorde övningen. Detta har jag gjort för att de ska lära sig att fokusera på uppskattning och tacksamhet.


Nyckeln här är att utveckla en praxis för uppskattning och börja kontinuerligt leta efter saker att uppskatta i ditt liv. Detta gäller för att uppskatta de positiva aspekterna hos alla de människor du träffas också. När du lär dig att fokusera på vad som är bra med dem (i stället för vad som är fel med dem) kommer du att bli förvånad över hur ditt förhållande med dem kommer att förändras.


Åtgärdsregler:

Steg 1: Fråga

*Börja medvetet och avsiktligt skapa din framtid.


*Använd positiva ord som fokuserar universum på vad du vill ha.


*Byt negativa bilder och tankar med positiva.


*Be om vad du vill ha. Låt universum oroa sig för hur du får det.


Steg 2: Tro


*Bestäm med övertygelse att det du vill absolut kommer att hända.


*Vidta åtgärder för att skapa önskat resultat, bekräfta att din tro är vad du vill ha. Följ din inspiration.


Steg 3: Ta emot


*Bli en vibrerande match genom att fokusera på att skapa positiva känslor av kärlek, glädje, uppskattning och tacksamhet under hela din dag.


*Använd affirmationer för att skapa en vibrations matchning/träff.


*Skapa en vibrerande match/träff genom uppskattning och tacksamhet.
Öva på att ändra din attraktionspunkt

Som jag sa tidigare finns det många principer och praxis när det gäller att genomföra ett medvetet tillvägagångssätt för att utnyttja lagen om attraktion i hela denna guide.

När du upptäcker din makt, kommer du att göra attraktionslagen som en del av ditt liv - en tankesätt som du lever med varje dag.

Och om du läser detta är du självklart redo att ta nästa steg i din egen personliga utveckling och börja medvetet skapa och ta emot mer av vad du verkligen vill ha i ditt liv.

Den här guiden är i dina händer av en anledning. Du kan börja leva ett verkligt medvetet liv - ett som är fylld med syfte och mening - just nu. Från och med idag kan du börja lita på din intuition, högre själv, medvetenhet och känslor. Och du kommer att lära dig att släppa genom att leva ett liv av fred, uppskattning, tacksamhet och glädje.

När du gör dessa förändringar blir du alltmer medveten om mirakel runt dig och händelserna i ditt liv kommer att börja utvecklas i det som verkar som magiska och mystiska sätt.


Susanne Svenskman

Tel:073-9132421

righthereandrightnow2@gmail.com

www.righthereandrightnow.com

Copyright © All Rights Reserved Susanne Svenskman